Tietoa minusta

Olen turkulainen kevytyrittäjä ja olen kiinnostunut avoimesta lähdekoodista, tietoturvasta, virtuaalivaluutoista, sekä web-ohjelmoinnista.

Haen aktiivisesti uusia projekteja itselleni kevytyrittäjänä, vaikkakin tällä hetkellä kevytyrittäjyydelleni ei ole ollut juuri suurta kysyntää ja täten ollen haen samalla töitä IT-alalta joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, joissa voisin olla sinun tai yrityksesi avuksi. Otan myös vastaan vanhoja, käytettyjä tai vähän vioittuneita laitteita ja tietokoneita.

Suoritin hiljattain FullStack-täydennyskoulutuksen Turun yliopistolla, jonka focus oli lähinnä MERN-Stackissa, mutta pintapuolisesti kävimme myös läpi DevOpsia, sekä versionhallintaa. Tällä hetkellä haen joko trainee- tai juniorpaikkaa web-ohjelmoinnin parista, Turun alueelta. Tämän hetkinen osaamiseni kiteytyy aika hyvin näihin sivuihin, että näitä sivuja voisi pitää eräänlaisena käyntikorttina tai CV:nä (vaikka ei tosin kovin mairittelevana), toki minulla on kokemusta myös esimerkiksi Wordpressistä.

Jos oikein ymmärsin, niin TE-palveluiden puolesta minulla olisi mahdollisuus aloittaa myös työkokeilu ja olisivat muutenkin valmiita tukemaan työllistymistäni, muun muassa palkkatuen muodossa.

Lisätietoa minusta löydät osoitteesta,

Jussi Jokinen

Jussi Jokinen